Skip to content

Video

Videoproduktion til SoMe, hjemmesider, storskærme, bannere og meget andet. Video er den optimale måde at skabe bevægelse og blikfang.

Video i en displayannonce eller SoMe post tilbyder dynamik og kan fange din opmærksomhed, mere end statiske billeder nogensinde ville kunne.

Forskning viser, at hjernen kan behandle billeder/video op til 60.000 gange hurtigere end tekst. Husk, at vi kun kan behandle 5 ord hvert sekund, og vores opmærksomhed er omkring 8 sekunder. Så det er indlysende, hvorfor videoerne bliver stadig mere populære.

Video bannere

Video infoskærme

Designguide

1. Få de første sekunder til at tælle. Sørg for at der er action fra start i din video, så folk bliver fanget og fastholdt.
2. Undgå at gøre din annonce til en dokumentar. Et flertal af videoannoncerne online er 30 sekunder eller mindre. Attention raten ligger på mellem 5-10 sek.
3. Vælg det rigtige format til den ønskede platform.
4. Brug CTA. Det er altid en god ide at opfordre til action.
5. Hold størrelsen på dine videoannoncer under 5 MB.
6. Brug gerne samme video på tværs af samtlige marketingkanaler. 7. Vil videoen virke uden lyd?

Video til displayannoncering
Et videobanner bør aldrig være for tunge eller for lange. Hold video filerne under 15 – 20 sek. og under 3 MB i filstørrelse. Afspilles der lyd i et videobanner, skal video aktiveres med Play/stop knap.

Topscroll afvikles kun uden lyd på video materiale.

Alt video skal streames fra en ekstern server. Video må ikke streames fra Youtube eller Vimeo.

Specifikationer
SoMe størrelser planlægges efter om det er Linkedin, Instagram, Facebook eller alle. Vi skal altid have kravspecifikationer til eksterne produktioner. Alle video filer vil blive lavet om til MP4. Skal der redigeres eller klippes i video, vil der blive afregnet timepris.

Brugbart materiale
Video filformater: avi, .mov, .mp4, .m4v, .mpeg, .mpg, .webm, .wmv. Frame Rate: 23.98 til 30